Check-up

Wilt u een check-up voor uw complete dak- en binnenhuisinstallaties, waarbij aandacht wordt besteed aan controleren van dakgoten, riool- water- en gasinstallaties, kijk dan hier voor meer informatie.

Lees meer

Centrale verwarming

Wilt u meer te weten komen over wat wij kunnen doen voor u op het gebied van de centrale verwarming (aanleg complete installatie, vervangen cv-ketel, vloerverwarming en onderhoud cv-ketel), kijk dan hier voor meer informatie.

Lees meer

Dak

Voor zowel pannendaken, platte daken, collectief, lood- en zinkwerk, dak onderhoud, hemelwaterafvoeren en goten bent u bij ons ook aan het juiste adres. Kijk hier voor meer informatie.

Lees meer

Riolering

Als we u kunnen helpen bij de aanleg of het onderhoud van uw riolering of u heeft een verstopte afvoer binnenshuis, dan vindt u hier de informatie die u zoekt.

Lees meer

Installatie

Alle informatie over onze werkzaamheden rondom koud en warm waterleidingen kunt u hier vinden.

Lees meer

Sanitair

Als u een gedeelte van uw badkamer, toilet of keuken of uw gehele badkamer, toilet of keuken wilt vernieuwen, begint dit met de informatie onder dit kopje.

Lees meer

Ventilatie

Werkt uw afzuigkap of ventilatiesysteem niet meer zo goed? Hier vindt u informatie waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Lees meer

Totale installatiewerken

Wij verzorgen ook totale installatiewerken voor zowel nieuwbouwhuizen en -panden als oude(re) huizen en panden. Meer informatie vindt u onder dit kopje.

Lees meer