Aanleg

Wilt u uitbouwen of een nieuwe situatie creëren in uw huis, dan kunnen we voor u de gehele riolering aanleggen. Eerst komen we bij u langs om te situatie op te nemen en uw wensen te horen, daarna maken we een offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, gaan we aan de slag.

 

Onderhoud

Is er iets mis met uw riolering? Ruikt u een nare riool-lucht? U kunt contact met ons opnemen en dan komen we bij u langs. We proberen uit te vinden wat er aan de hand is. We reinigen het riool voor u. Kleine reparaties voeren we gelijk uit. Als we grotere gebreken tegen komen, melden we dit aan u en indien gewenst maken we een offerte voor u voor het repareren of vervangen van de betreffende delen van de riolering.

Ontstoppingen van afvoeren binnenshuis

Er zijn veel verschillende afvoeren bij u in huis. Bijvoorbeeld de gootsteen in de keuken, de wamachine-afvoer, het toilet en het fonteintje in het toilet, de wastafel en het bad of de douche in de badkamer. Deze afvoeren kunnen allemaal verstopt zitten en niet goed door lopen. Dan kunnen we dit voor u ontstoppen. We reinigen het gelijk voor u. Mochten we onverhoops gebreken tegen komen, dan voeren we kleine reparaties gelijk uit. Als we grotere gebreken tegen komen, melden we dit aan u en indien gewenst maken we een offerte voor u voor het repareren of vervangen van de betreffende afvoer.