Koud en warm waterleidingen

Vanaf de watermeter kunnen we voor u de gehele waterleiding installatie installeren. Bijvoorbeeld de koud waterleiding(en) naar waar u wilt (bijv. de keuken en/of de badkamer) en de warm waterleiding(en) via de ketel of boiler naar waar u wilt (bijv. de keuken of de badkamer).

Daarnaast installeren we ook cookers. Ook sporen we lekkages op van bestaande waterleidingen en repareren deze lekkages voor u. Kleine reparaties voeren we gelijk uit. Als we grotere gebreken tegen komen, melden we dit aan u en indien gewenst maken we een offerte voor u voor het repareren of vervangen van de betreffende waterleiding(en).

 

Gasleidingen

Ruikt u een rare lucht in huis? Vertrouwt u de gasleidingen niet? Dan kunnen we komen kijken of er inderdaad iets aan de hand is en wat er aan de hand is. We persen de gasleidingen af, controleren de gasdichtheid en als er iets mis is, gaan we aan de slag. Kleine reparaties voeren we gelijk uit. Als we grotere gebreken tegen komen, melden we dit aan u en indien gewenst maken we een offerte voor u voor het repareren of vervangen van de betreffende gasleiding(en).

Wilt u uitbouwen of een nieuwe situatie creëren in uw huis, dan kunnen we voor u alle gasleidingen aanleggen. Eerst komen we bij u langs om te situatie op te nemen en uw wensen te horen, daarna maken we een offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, gaan we aan de slag.