Totale installatiewerken

Zowel voor nieuwbouw huizen en panden als oude(re) huizen en panden verzorgen wij totale installatiewerken. Laat uw plannen maar weten en wij denken met u mee of het qua installatiewerk goed uit te voeren is.

U krijgt een offerte van ons en als u hiermee akkoord gaat, kunnen we aan de slag. We regelen indien u wenst het sloopwerk voor u. We kunnen een complete centrale verwarming installatie (leidingen, cv-ketel, radiatoren en thermostaat) voor u aanleggen of delen van uw installatie verleggen of vervangen. Ook kunnen we vloerverwarming voor u aanleggen. Als het nodig is, plaatsen we een geheel nieuw pannendak of plat dak (inclusief goten, hemelwaterafvoeren etc) of vervangen of repareren bepaalde delen van uw pannendak of platte dak. De riolering aanleggen behoort ook tot ons takenpakket, zowel een geheel nieuwe riolering aanleggen als delen van de riolering schoonmaken, verplaatsen of vervangen. Net als het aanleggen van de leidingen (zowel koud en warm waterleidingen als gasleidingen) en het plaatsen van de badkamer, het toilet en de keuken en het aanleggen van de ventilatieboxen. Natuurlijk vergeten we de afwerking niet.

Over al deze onderwerpen is ook afzonderlijk informatie te vinden op deze site. Klikt u gerust eens rond onder het kopje “Werk”.