Aanleg complete installatie

Tegenwoordig willen we niet alleen genieten van het comfort van centrale verwarming, maar zijn we ook bewuster geworden van het milieu en de kosten. Met de huidige technologie is het mogelijk om op het energieverbruik te besparen zodat u en het milieu er baat bij hebben, met behoud van comfort. Ook het plaatsen van rookgasafvoeren heeft tegenwoordig veel aandacht i.v.m. de vernieuwde normen. Uiteraard valt dit ook binnen ons takenpakket.

Installatiebedrijf Arnoud Ammerlaan BV kan u begeleiden om uiteindelijk samen een verantwoordelijke keuze te maken. Wij werken voornamelijk met Remeha en Nefit, die uitstekende en energiezuinige CV-ketels fabriceren. Indien gewenst kunnen we ook een cv-ketel voor u plaatsen die later kan worden aangesloten op warmtepompen. Samen met u maken wij een plan van aanpak dat resulteert in een offerte.

Als eerste wordt een keuze gemaakt voor de HR-CV-ketel die bij uw woning hoort wat betreft capaciteit en warmwater behoefte en eventueel met zonne-energie.
De volgende stap is het uitzoeken van de radiatoren. Een ruime keuze bieden we u hierin, van het standaard model tot de nieuwste design radiatoren in de door u gewenste kleuren en maten.
De leidingen kunnen natuurlijk zoveel mogelijk worden weggewerkt en waar nodig geïsoleerd.
Een thermostaat die bij uw leefwijze past, hoort er natuurlijk ook bij.

Vervangen cv-ketel(s)

Uw oude CV ketel heeft het na jaren trouwe dienst helaas begeven of staat op het punt dit te doen. Wat staat u dan te wachten en voor welke keuze staat u dan?
Welke HR-CV-ketel hoort bij uw woning wat betreft capaciteit en warmwater behoefte en eventueel in combinatie met zonne-energie? Installatiebedrijf Arnoud Ammerlaan BV kan u hierbij begeleiden om uiteindelijk samen een verantwoordelijke keuze te maken. Wij werken voornamelijk met Remeha en Nefit, die uitstekende en energiezuinige CV-ketels fabriceren.
Samen met u maken wij een plan van aanpak dat resulteert in een offerte.

 

Vloerverwarming

Een vloerverwarming laten leggen is ook een zeer goede methode om een bestaande woning of een nieuwbouw huis op temperatuur te houden. Als u graag een centrale verwarming en een vloerverwarming in uw woning wilt, heeft u de keus om de vloerverwarming te gebruiken als hoofdverwarming. Dit houdt in dat u geen extra verwarming door middel van radiatoren of een kachel nodig heeft. U kunt dit prima laten functioneren met een thermostaat in uw woonkamer.
Of u kiest voor de vloerverwarming als bijverwarming. In dat geval gebruikt u de vloerverwarming naast andere bronnen voor verwarming, zoals de radiatoren of een kachel.

Installatiebedrijf Arnoud Ammerlaan BV kan u begeleiden om uiteindelijk samen een verantwoordelijke keuze te maken. Samen met u maken wij een plan van aanpak dat resulteert in een offerte.

Onderhoud cv-ketel(s)

Door uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden, bent u ervan verzekerd dat de cv-ketel veilig is. De monteur maakt de cv-ketel schoon en controleert alle onderdelen. Hij lost tijdens een onderhoudsbeurt ook direct de kleine defecten op. Zo haalt hij de brander uit elkaar, controleert hij het rookgas, meet hij de gasdruk en kijkt hij of er geen lekkages zijn. Ook verschoont hij het sifon indien nodig en controleert hij het expansievat. Voordat de monteur weggaat, test hij eerst de ketel zodat u deze gelijk weer kunt gebruiken.

U kunt voor onderhoud van uw cv-ketel met elk merk ketel bij ons terecht.

Als u dit wilt, bellen we u elk jaar op om u te herinneren dat het weer tijd is voor het onderhoud aan uw cv-ketel. Indien gewenst plannen we dan een afspraak met u in.