Pannendaken

Pannendaken kleine reparaties:
Heeft u een kleine lekkage vanuit het dak? We sporen op wat er mis is en repareren dit ook voor u.
Ook vervangen we dakpannen die kapot zijn of van uw dak zijn afgewaaid.

Pannendaken volledig pannendak vervangen:
Is uw pannendak aan een volledige vervanging toe, dan halen we eerst de oude dakpannen en panlatten weg. We verwijderen eventuele houtrot. Daarna plaatsen we dampwerende folie, nieuwe panlatten en nieuwe pannen.

 

Platte daken

Platte daken kleine reparaties:
Heeft u een kleine lekkage vanuit het dak? We sporen op wat er mis is en repareren dit ook voor u.

Platte daken volledig pannendak vervangen:
Is uw platte dak aan een volledige vervanging toe, dan halen we eerst het oude bitumen eraf. Daarna checken we de uitwateringen en vervangen deze indien nodig. Gelijk kijken we ook naar de staat van het dak en voeren eventueel kleine reparaties uit. Daarna leggen we een nieuwe onderlaag en het nieuwe bitumen op uw dak.

Platte daken EPDM:
We kunnen uw dak ook bedekken met EPDM in plaats van bitumen. Dan lijmen we dit vast in plaats van branden.

Collectief

Wilt u samen met uw buren uw daken aanpakken? Maak dan gebruik van onze collectiviteitskorting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lood- en zinkwerk

We maken zelf zinken goten, zodat we altijd op maat kunnen werken voor u.
Om uw schoorsteen heen kunnen we preventief lood monteren of we kunnen er een lekkage bij uw schoorsteen mee verhelpen.
Met het zink zorgen we ervoor dat alle mogelijke aansluitingen waterdicht worden of blijven.

Dak onderhoud

Als u kiest voor dak onderhoud komen we bij u langs en controleren we uw gehele dak (dakinspectie). We kijken naar de uitwateringen, de goten en de dakpannen of dakbedekking. Kleine reparaties voeren we gelijk uit. Als we grotere gebreken tegen komen, melden we dit aan u en indien gewenst maken we een offerte voor u voor het repareren of vervangen van de betreffende delen.

Hemelwaterafvoeren (regenpijpen)

Hemelwaterafvoeren (regenpijpen)kleine reparaties:
Is er iets kleins niet in orde met uw hemelwaterafvoer? We sporen op wat er mis is en repareren dit ook voor u.

Hemelwaterafvoeren (regenpijpen)vervangen:
Soms is een hemelwaterafvoer zo kapot dat die vervangen moet worden. Dit kunnen we voor u regelen. We leveren pvc -, zink- en koperen regenpijpen.

Goten

Goten kleine reparaties:
Is er iets mis met uw goot of goten? We kijken wat er aan de hand is en lossen dit voor u op. Of is er duidelijk iets kleins kapot aan de goot of goten? Dan kunnen we dit gelijk voor u repareren.

Goten schoonmaken:
Het is af en toe nodig dat uw goot of goten worden schoongemaakt. Het is niet goed voor uw goot of goten als er lang veel viezigheid in ligt. De goot of goten raken verstopt en kunnen ook kapot gaan. Wij maken uw goot of goten weer helemaal schoon en controleren meteen ook of uw goot of goten nog in goede staat zijn.

Goten volledig vervangen:
Het kan zijn dat u alle goten moet of wilt vervangen. Hier kunnen we u bij helpen. Als er sprake is van een lekkage, maken we eerst een tijdelijke reparatie en maken we een afspraak met u voor het vervangen van de goten. We leveren verschillende soorten goten, dus vast ook passend bij uw situatie.

Hitteplan dakdekkers

Dakdekkers werken op hoogte. Bovendien is er op het dak vaak sprake van weerkaatsing van zonlicht en warmte door het grote oppervlak aan isolatie- of dakbedekkingsmateriaal. De temperatuur op het dak kan om die redenen hoger liggen dan de door het KNMI aangegeven gemiddelde temperatuur.

Ook vanwege het relatief zware werk van de dakdekker zijn maatregelen bij zeer warm weer minimaal noodzakelijk voor de zomer.

Werken in de hitte op platte daken
Vermoeidheid, concentratieproblemen, duizeligheid en hoofdpijn kunnen het gevolg zijn van warm weer. Wij laten medewerkers voldoende water drinken en proberen lichamelijke inspanning in de middag te beperken. Hierdoor zullen de medewerkers vroeger beginnen, en eerder en vaker van hun werkplek zijn. Wij vragen u begrip hiervoor, alvast bedankt!