Badkamer

Wilt u een gedeelte van uw badkamer vernieuwen of een geheel nieuwe badkamer? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U kunt zelf naar een winkel gaan voor het maken van het ontwerp en de keuze van de meubels en de materialen. Natuurlijk denken we hierin graag met u mee of het qua installatiewerk goed uit te voeren is. U krijgt een offerte van ons en als u hiermee akkoord gaat, kunnen we aan de slag. We regelen indien u wenst het sloopwerk voor u, het aanleggen van de leidingen en het plaatsen van (een gedeelte van) de badkamer en natuurlijk de afwerking.

Toilet

Wilt u een gedeelte van uw toilet vernieuwen of een geheel nieuw toilet? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U kunt zelf naar een winkel gaan voor het maken van het ontwerp en de keuze van de meubels en de materialen. Natuurlijk denken we hierin graag met u mee of het qua installatiewerk goed uit te voeren is. U krijgt een offerte van ons en als u hiermee akkoord gaat, kunnen we aan de slag. We regelen indien u wenst het sloopwerk voor u, het aanleggen van de leidingen en het plaatsen van (een gedeelte van) het toilet en natuurlijk de afwerking.

Keuken

Wilt u een gedeelte van uw keuken vernieuwen of een geheel nieuwe keuken? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U kunt zelf naar een winkel gaan voor het maken van het ontwerp en de keuze van de meubels en de materialen. Natuurlijk denken we hierin graag met u mee of het qua installatiewerk goed uit te voeren is. U krijgt een offerte van ons en als u hiermee akkoord gaat, kunnen we aan de slag. We regelen indien u wenst het sloopwerk voor u, het aanleggen van de leidingen en het plaatsen van (een gedeelte van) de keuken en natuurlijk de afwerking.