Aanleg complete installatie

Aanleg complete installatie:
Tegenwoordig willen we niet alleen genieten van het comfort van centrale verwarming, maar zijn we ook bewuster geworden van het milieu en de kosten. Met de huidige technologie is het mogelijk om op het energieverbruik te besparen zodat u en het milieu er baat bij hebben, met behoud van comfort. Ook het plaatsen van rookgasafvoeren heeft tegenwoordig veel aandacht i.v.m. de vernieuwde normen. Uiteraard valt dit ook binnen ons takenpakket.

Installatiebedrijf Arnoud Ammerlaan BV kan u begeleiden om uiteindelijk samen een verantwoordelijke keuze te maken. Wij werken voornamelijk met Remeha en Nefit, die uitstekende en energiezuinige CV-ketels fabriceren. Indien gewenst kunnen we ook een cv-ketel voor u plaatsen die later kan worden aangesloten op warmtepompen. Samen met u maken wij een plan van aanpak dat resulteert in een offerte.

Als eerste wordt een keuze gemaakt voor de HR-CV-ketel die bij uw woning hoort wat betreft capaciteit en warmwater behoefte en eventueel met zonne-energie.
De volgende stap is het uitzoeken van de radiatoren. Een ruime keuze bieden we u hierin, van het standaard model tot de nieuwste design radiatoren in de door u gewenste kleuren en maten.
De leidingen kunnen natuurlijk zoveel mogelijk worden weggewerkt en waar nodig geïsoleerd.
Een thermostaat die bij uw leefwijze past, hoort er natuurlijk ook bij.

Terug naar Centrale verwarming