Interview Het Krantje 2018

Expertise in de installatiebranche

Met ruim 30 jaar ervaring in de installatiebranche is Arnoud Ammerlaan 7 jaar geleden gestart met zijn eigen installatiebedrijf. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Met inmiddels negen vaste medewerkers in dienst, zeven bedrijfsbusjes en sinds een jaar een nieuw kantoor/opslagpand aan de Westvlietweg laat hij zien dat het bedrijf zijn expertise in de installatiebranche heeft bewezen.

Installatiebedrijf Arnoud Ammerlaan B.V. staat voor een goede service en kwaliteit, gecombineerd met kennis van de modernste technieken en volledige garantie op de verrichte werkzaamheden. Van het aanleggen van centrale verwarming, een badkamer of toilet, het onderhoud van cv-ketels tot het vervangen van een dak en voor alle water- gas- en rioolwerkzaamheden: de medewerkers van Arnoud Ammerlaan draaien hun hand er niet voor om.

Het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid. Marga, de echtgenote van Arnoud, verzorgt al vanaf de start van het bedrijf de administratieve werkzaamheden. De groei van het bedrijf zorgt ervoor dat er voor Arnoud ook steeds meer kantoorwerk bij komt kijken. Daarnaast maakt hij tijd vrij om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de branche zoals de warmtepompen die steeds meer gebruikt gaan worden. Warmtepompen kunnen energie uit hun omgeving opnemen en zo van een lage temperatuur een hogere temperatuur maken en omgekeerd. Voor Arnoud is het belangrijk om hier volledig van op de hoogte te zijn. De medewerkers van Arnoud Ammerlaan volgen regelmatig cursussen waarmee zij zich specialiseren in hun vakgebied. Zo zijn er drie monteurs gespecialiseerd in CV-onderhoud en het plaatsen van nieuwe CV-ketels. Zij moeten op de hoogte zijn van de verschillende CV-systemen. Welke ketel hoort bij de woning? Hoe staat het met het warmwatercomfort? Welke thermostaat hoort bij de leefwijze van de gebruiker? Dit zijn allemaal vragen die besproken worden met de klant voordat er gekozen wordt voor een bepaalde ketel. “Wij werken voornamelijk met Nefit en Remeha, die uitstekende en energiezuinige CV-ketels maken.” Ook het vervangen van radiatoren verzorgt Installatiebedrijf Arnoud Ammerlaan B.V. . “Wij bieden hierin een ruime keuze van het standaard model tot de nieuwste design radiatoren. Een thermostaat die bij de leefwijze van de klant past, hoort daar natuurlijk ook bij. Daarbij worden de leidingen indien nodig zoveel mogelijk weggewerkt en geïsoleerd.”

Bij elke nieuwe opdracht gaat Arnoud zelf bij de klant langs om in te schatten wat de werkzaamheden inhouden. Hij maakt een offerte en zorgt dat de klus ingepland wordt. Maar ook na afronding van de werkzaamheden blijft de klant in beeld bij Arnoud. “Wij weten als geen ander dat nazorg net zo belangrijk is als het werken aan de klus zelf.”

Meer informatie of aanvraag voor een offerte: www.arnoudammerlaan.nl of 070-4492339.